Secret Garden – a Dominikai Köztársaságot
ismerők bennfentes ajánlása

Tágas strandok, végeláthatatlan tenger, buja növényzet. A színek kavalkádja. Örökös napfény. Mosolygós arcok. Válassza ezt az úticélt! A Dominikai Köztársaságot.
A sziget északi partján, kb. 20 autópercnyi távolságra Puerto Plata repülőterétől, Sosua és Cabarete települések között található a csendes Perla Marina villalakóparkban a különleges élményekre vágyó turisták gyöngyszeme – a Secret Garden. Az utcáról az 5 tetszetős apartmant csupán a házaknak a trópusi növényzeten áttündöklő “karibi” színeiről lehet felismerni.
A szép elrendezésű és ápolt kert hívogatóan várja a csendre vágyókat. Az innen 70 méterre hullámzó óceán véget nem érő morajlása valamint a pálmafák leveleinek zizegése, a színekben pompázó pillangók röpdösése és az egzotikus madarak éneke az, ami “zavarhatja” az itt üdülőt.
Az apartmanok azonos felszereltségűek. A széles kingsize ágyban kellemes a pihenés. Egy felszerelt konyhasarok gondoskodik hűtőszekrénnyel és gáztűzhellyel is arról, hogy a szakácsvénával megáldott vendégnek ne kelljen lemondania a karibi környezetben sem a kedvenc hazai étkekről. Az étel vagy a kávé elkészítését követően kellemes az időt múlatni az apartman előtti erkélyen vagy teraszon, a szemünk elé táruló türkisz színű medence látványa valódi karibi légkört varázsol körénk. Aki kéri a bőséges reggelit annak a pálmalevelekkel fedett árnyas pavillonban tálaljuk azt fel. A reggeli után meg lehet mártózni a medencében vagy a nyugágyak egyikén a napfény és a szellő símogatását élvezni. A tengerhez a szomszédház melletti lejárón lehet lejutni és meglepetést szokott okozni, hogy a finom homokstrand általában néptelen. A mindenkor hívogatóan meleg tengervíz fürdésre, búvárkodásra és vízisportokra csábít. A hosszúra nyúlt romantikus tengerparti séta után – akár egy ló nyergében is – jól meg lehet éhezni ami ellen a legjobb ellenszert az innen mintegy 4-4 km-re fekvő Sosuában vagy Cabaretében lévő számos étterem és bár valamelyikében leljük meg. Az itt található supermarkettekben fellelhető mindaz amire egy nem karibinek az életben szüksége lehet.