Amikor már unjuk a napfürdőzést

Hullámlovaglás

A Secret Gardent csupán egy rövid strand menti séta választja el Encuentro- tól, a sziget legkiválóbb hullámlovagló helyszínétől. Egy üres balhullám és egy hosszú jobbhullám az aminek köszönhető, hogy ezen a strandon rendeznek egy sor hullámlovas és széllovas bajnokságot. Felszerelés az Encuentro-strandon bérelhető.

Széllovaglás

Cabaretében számos helyen folytatnak nívós széllovaglás oktatást. A széllovaglás feltételei itt a világ legjobbjai közé sorolandók. A passzát rendszerint a déli órákban erősödik fel 4­6­os erősségűre és csak a szürkület beköszöntével csendesedik el. A legtöbb széllovas a cabaretei strandon látható, ahol a mintegy 2 km hosszú öbölben egy mintegy 800 m­re a parttól elhelyezkedő zátony árnyékában a hullámok ugrásra csábítóan megtörnek. A szél jobbról sideshore irányú. Az igazi profik részére is szenzációs meglepetéssel szolgálnak azok az egyedi helyek, amelyeket bennfentes információként adnak egymásnak tovább. Felszerelés a cabaretei strandon bérelhető.

Lovaglás

A legszebb módja az országnak a turizmus által még érintetlen részeit felfedezni. Már egy fő részére is szervezünk túrákat az esőerdőbe, az őslakosok falvain keresztül és csillogó folyómedrek valamint a strandok övezte tengerpart mentén. Lenyűgöző élményt jelent végigporoszkálni lóháton Cabaretéből a Secret Gardenig.

Tenisz

A dominikai tartózkodása alatt sem kell lemondania a kedvenc sportja űzéséről. Amennyiben jó kondícióban van és a napfény sem zavarja, akkor Cabaretében az öt kiváló homokos pálya valamelyikén ütheti a labdát.

Kerékpározás

Akinek nincs kedve autót bérelni és a tipikus dominikai közlekedési eszközzel - a guagua-val - sem kíván mozogni, az a trópusi napsütésben felpattanhat egy drótszamárra és két keréken felfedezheti a környéket.

Élménynyaralás

Hogy Ön nálunk aktívan vagy passzívan kívánja eltölteni a szabadságát az csakis Öntől függ, mert a dominikai északi part mindenki számára tartogat valamit. Legyen szó akár horgászatról vagy kiteszörfözésről, golfozásról, négykerekes motorkerékpáros terepezésről vagy akár raftingról ­ mindegyik sportágnak megvan a maga vonzereje ­ ugyan úgy mint egy felejthetetlen élményű többórás romantikus tengerparti sétának.

Búvárkodás

Sosuában több helyen folyik búvároktatás. A legtöbb búvárzátony Sosua és a Secret Garden között található. Kalandos élményt jelent egy elsüllyedt hajóroncs felkeresése valamint a barlangbúvárkodás vagy egy négykerékmeghajtású motorkerékpár nyergében felkeresett magányos, ritkán látogatott strandon végzett alámerülés.